top of page

SZOBÁINK

Szobáink berendezése és színvilága lenyomatai egy-egy gyümölcs jellegzetességének. Az egyedi bútorok és gondosan összeválogatott kiegészítők más-más hangulatot, de egységet képeznek a szobák között.

FEDEZD FEL MINDEGYIKET!

20180513_163509.jpg

SUPERIOR KING

SZOBA 

A két személyes Superior King szoba 20 négyzetméteren komfortos pihenést biztosít, 160cmx200cm fekvőfelületű francia ággyal felszerelt, de akár egy pótággyal is kényelmesen kiegészíthető (egyeztetést igényel). A szobákhoz zuhanyzóval ellátott fürdőszoba is tartozik, melyet egyedi megoldások tesznek érdekessé. A szobák klimatizáltak és széf gondoskodik a biztonságról.  Minden szobához tartozik TV, hajszárító, ruhásszekrény, wifi elérés.

basaltinaicons.png
20 facon.jpg

SUPERIOR KING SZOBA

KÉT KÜLÖN ÁGGYAL

basaltinavirágok.png

A két személyes Superior King szoba 20 négyzetméteren komfortos pihenést biztosít, 2db 80cmx200cm fekvőfelületű ággyal felszerelt, de akár egy pótággyal is kényelmesen kiegészíthető (egyeztetést igényel). A szobákhoz zuhanyzóval ellátott fürdőszoba is tartozik, melyet egyedi megoldások tesznek érdekessé. A szobák klimatizáltak és széf gondoskodik a biztonságról.  Minden szobához tartozik TV, hajszárító, ruhásszekrény, wifi elérés.

basaltinaicons.png
basaltinavirágok.png
3 fakon.1.jpg

DELUX CSALÁDI

LAKOSZTÁLY

A négy személyes Deluxe Családi Lakosztály 28 négyzetméteren komfortos pihenést biztosít a családoknak. 1db 160cmx200cm fekvőfelületű francia ággyal és 1db 160x200cm fekvőfelületű kanapéággyal felszerelt. A szobákhoz zuhanyzóval ellátott fürdőszoba is tartozik, melyet egyedi megoldások tesznek érdekessé. A szobák klimatizáltak és széf gondoskodik a biztonságról.  Minden szobához tartozik TV, hajszárító, ruhásszekrény, wifi elérés.

basaltinaicons.png
1 fakon.jpg

DELUXE KÉT SZOBÁS CSALÁDI LAKOSZTÁLY

basaltinavirágok.png

A négy személyes Deluxe Két Szobás Családi Lakosztály ideális gyermekkel utazóknak vagy baráti társaságnak. Két hálószoba 18-18 négyzetméteren komfortos pihenést biztosít, 1db 160cmx200cm fekvőfelületű francia ággyal és 1db 160x200cm fekvőfelületű kanapéággyal felszerelt. A hálószobákhoz közös előtér és zuhanyzóval ellátott fürdőszoba is tartozik, melyet egyedi megoldások tesznek érdekessé. A szobák klimatizáltak és széf gondoskodik a biztonságról.  Minden szobához tartozik TV, hajszárító, ruhásszekrény, wifi elérés.

basaltinaicons.png